Sale Tropico band, Jovana i njihova ćerkica na salašu Stremen!

« Nazad na novosti

Sada već daleke 2002. god,dvojica momaka iz Leskovca-Aleksandar Cvetković i Marko Nedeljković,u narodu poznatiji kao Brzi i Johny,hrabro odlučuju da se zapute ka prestonici i okušaju svoju sreću u moru mogućnosti koju tako veliki grad kao što je Beograd pruža...Priznaćete,hrabar potez za dvojicu devetnaestogodisnjaka.ali kako kažu u narodu-" Sreća prati hrabre!".

 

Početak,kao i svaki drugi,bio je težak,ispunjen novim iskustvima i nedaćama,ali to junake naše priče nije omelo u postizanju cilja,već ih je dodatno podsticalo u ispunjenju decackog sna a to je-osvajanje beogradskih klubova i splavova.Svetla velegrada i bogat noćni život ubrzo je šarmirao ovu dvojicu simpatičnih momaka iz untrašnjosti...Predanim radom i dečačkom iskrenošču,brzo su se infiltrirali na bine beogradskih klubova.

 

Kako je rastao obim i ozbiljnost posla,tako je i dugogodisnja zelja za formiranjem pravog banda rasla. Sada imaju ozbiljan bend. Pre nekoliko dana je izašla nova pesma u saradnji sa Acom Pejovićem, a danas smo ih ugostili na našem salašu. Salaš Stremen je, definitivno, mesto koje posete mnogobrojne poznate ličnosti. Sale i Jovana su samo jedni od njih.

Rezervacije

Za rezervacije pozovite nas na jedan od telefona:

+381 62 500 410

+381 63 16 22 456